Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Optužnica protiv državljana Srbije: Lažnim novčanicama u Crnoj Gori kupovali vibratore, aksesoar za sado mazo, parfem, pršutu…

Prema navodima optužnice, Jovana Lukić je 29. jula ove godine u jednoj prodavnici sa lažnih 200 eura kupila dva pakovanja vakuum pršute, lozovu rakiju, vino, teglu meda, teglu suvog voća, dvije drvene frule i dva drvena ukrasa u obliku sove

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici podiglo je optužnicu protiv državljana Srbije Jovane Lukić i Andrijela Markovića zbog sumnje da su izvršili krivično djelo falsifikovanje novca.

Prema navodima optužnice, Jovana Lukić je 29. jula ove godine u jednoj prodavnici sa lažnih 200 eura kupila dva pakovanja vakuum pršute, lozovu rakiju, vino, teglu meda, teglu suvog voća, dvije drvene frule i dva drvena ukrasa u obliku sove.

“Istog dana ona je sa 500 lažnih eura u jednoj prodavnici kupila dva vibratora, parfem, sprej, kapi, aksesoar za sado mazo i dvije analne kupe. Ukupna vrijednost kupljenih stvari bila je 315 eura, a radnica joj je vratila 185 eura kusura”, navodi se, između ostalog, u optužnici.

Dan kasnije, nju i Andrijela Markovića policijski službenici su zaustavili i kontrolisani, te su kod nje pronašli dvije falsifikovane novčanice od 500 eura.

Kako se ističe u optužnici, Marković je optužen da je pomagao Lukić u izvršenju produženog krivičnog djela falsifikovanje novca.

Policija je kod njega prilikom kontrole našla 2.895 eura, od kojeg novca je 2.000 eura bilo falsifikovano i to četiri novčanice u apoenima od po 500 eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve