Srijeda, 29 Novembra, 2023
Rubrika:

Mandić: Bez povrijeđenih prilikom pada stabla na automobil u Perastu

Istakao je da je jako nevrijeme, najavljivano zadnjih dana, pogodilo i kotorsku opštinu, a najteže dio od Orahovca, Perasta, Risna i Morinja

Komandir Službe zaštite i spašavanja Kotor, Maksim Mandić se osvrnuo na probleme koje je prouzrokovalo današnje olujno nevrijeme.

Istakao je da je jako nevrijeme, najavljivano zadnjih dana, pogodilo i kotorsku opštinu, a najteže dio od Orahovca, Perasta, Risna i Morinja.

„ Vjetar je lomio stabla u Domu starih u Risnu, Risanskoj bolnici, u Morinju i u Kotoru na nekoliko lokacija. Na peraškoj zaobilaznici, odnosno magistrali koja prolazi poviše Perasta došlo je do obrušavanja stabla na vozilo u pokretu u kojem se nalazila porodica sa malom djecom. Mi smo taj poziv dobili i odmah proslijedili Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Bogoljub Brezić u Perastu”, kazao je Mandić.

Oni su istog momenta, kako je kazao, izašli i uspjeli da sa tog vozila sklone stablo.

“Na svu sreću nije bilo povrijeđenih u tom incidentu. Svi znamo da su stabla velika, teška, gabaritna i da se samom srećom dogodilo da ne bude povrijeđenih. Pripadnici DVD Bogoljub Brezić su odradili dvadesetak intervencija tokom jutra. Imali su pune ruke posla, dok smo mi u Kotoru imali četiri intervencije, jer u ovom dijelu naše opštine. prema gradu, bilo je manje posljedica od olujnog nevrijemena“, kazao je Mandić za Radio Kotor.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve