Četvrtak, 13 Juna, 2024
Rubrika:

IVANOVIĆ NIJE SMIO NA ROČIŠTA U KOLAŠIN Prepao se od Radončića i svjedočenja o tlačenju jarca!?

Danas je pred Osnovnim sudom u Kolašinu u postupku koji Daily press i Ivanović vode protiv portala Aktuelno svjedočio novinar i publicista Šeki Radončić. Ivanović je to znao, pa nije došao jer se plašio da se u četiri oka suoči sa Radončićem. Drugi razlog zbog kojeg Ivanović nije smio da se pojavi na današnjim ročištima je i taj što se na četvrtom ročištu koje je održano danas, vodila rasprava o ''tlačenju koze, odnosno jarca'' za što je Ivanović u više navrata bio optuživan od strane lidera DNP-a Milana Kneževića.

Medijski tajkun, rusko-srpski propagandista Željko Ivanović nije se pojavio danas pred Osnovnim sudom u Kolašinu gdje je trebalo da u svojstvu svjedoka da izjavu na tri ročišta koja se vode po tužbama njega i koncerna Daily pres, poznatijeg kao ”medijski gang”, protiv portala Aktuelno.

Kao razlog zašto se Ivanović nije pojavio na suđenju navedeno je da je ”njegov advokat zaboravio da ga informiše”.

Međutim, prema saznanjima portala Aktuelno, Ivanović je imao sasvim druge motive za nedolazak na zakazana ročišta.

”Danas je pred Osnovnim sudom u Kolašinu u postupku koji Daily press i Ivanović vode protiv portala Aktuelno svjedočio novinar i publicista Šeki Radončić. Ivanović je to znao, pa nije došao jer se plašio da se u četiri oka suoči sa Radončićem. Ivanović i Miodrag Miško Perović ostali su dužni Radončiću 10.000 eura prilikom raspodjele novca od dionica, pa izbjegavaju da se sa njim sretnu”, rekao je izvor portala Aktuelno.

Drugi razlog zbog kojeg Ivanović nije smio da se pojavi na današnjim ročištima je i taj što se na četvrtom ročištu koje je održano danas, vodila rasprava o ”tlačenju koze, odnosno jarca” za što je Ivanović u više navrata bio optuživan od strane lidera DNP-a Milana Kneževića.

Hajka na konkurenciju

Podsjetimo, pred Osnovnim sudom u Kolašinu danas su održana četiri ročišta po tužbi koncerna Daily press i njegovog suvlasnika medijskog tajkuna Ivanovića protiv portala Aktuelno.

Na današnjim ročištima raspravljalo se o tužbama koje su Ivanović i koncern Daily press, u javnosti poznat kao ”medijska mafija” i ”medijski gang” podnijeli protiv naše medijske kuće zbog tekstova: ”Medijski tajkun priprema teren za izdaju Crne Gore: Preko svojih kadrova namješta Luku Bar Vučiću!?”, ”Krivokapić i “Vijesti” stari poznanici: Promovisali apoteke Rukoljubove svastike, a sad izdaju naloge za sastav vlade!” i ”Licemerje kapricioznih lidera SDP-a: Nejaki, nedosljedni i slab temelj za ‘Jaku Crnu Goru”’.

Dio argumentacije protiv ”medijskog ganga” iznijeli smo već u ovim tekstovima:

ROČIŠTE PO TUŽBI ”MEDIJSKOG GANGA” Iznijeti dokazi o lažima osvjedočenih reketaša

AFERA HOLOS Daleko od toga da je Krivokapić naivan, baš kao ni njegova svastika, a ponajmanje “medijski gang”

SUDOVI POČELI DA SE OSLOBAĐAJU STRAHA OD ”MEDIJSKOG GANGA” Usvojen dokazni materijal portala Aktuelno

Četvrto ročište danas se vodilo i po tužbi rusko-srpskog propagandiste Ivanovića za antologijsku knjigu ”Miško Kesedžija i njegove bize, esej o montenegrinskom zlu”, autora Marka Vešovića i Šekija Radončića.

Šeki Radončić

Upravo je Radončić u ovom predmetu pred Osnovnim sudom u Kolašinu svjedočio o malverzacijama, krađama i manipulacijama Ivanovića i njegovog ”medijskog ganga”, o čemu ćemo opširnije pisati sjutra.

Vlasnička struktura i ”novinari” koncerna Daily press u čiji sastav ulaze režimski tabloid V(ij)esti, istoimeni portal i TV, kao i propali nedjeljnik Monitor, po instrukcijama političkih saboraca iz aktuelne vlasti, već mjesecima vode bestidnu hajku nad portalom Aktuelno.

Treba podsjetiti da je, takozvani ”Medijski  gang” u posljednje dvije godine podnio ukupno 18 tužbi protiv portala Aktuelno, a o detaljima te bestidne hajke koju vode protiv naše medijske kuće više čitajte na OVOM LINKU.

Posljednje dvije tužbe ovog opskurnog reketaškog koncerna na adresu Ski Resorta Kolašin 1450 u čijem je vlasništvu portal Aktuelno, stigle su prije 20 dana, i to od čelnika organizovane grupe medijskih reketaša Željka Ivanovića i njegove koleginice Milke Tadić Mijović u kojima traže ukupno 10.000 eura za nadoknadu duševnih bolova izazvanih našim tekstovima.

Portal Aktuelno potpuno je, narodski rečeno, na sastavne djelove razmontirao te dvije šizofrene tužbe koje ne predstavljaju ništa drugo do bijedni pokušaj reketiranja naše medijske kuće u mafijaškom obračunu koncerna Daily press protiv konkurencije. O razobličavanju najnovijeg pokušaja reketiranja čitajte na ovim linkovima:

NASTAVAK HAJKE ”MEDIJSKOG GANGA” Pročitajte kako je Aktuelno demontiralo šizofrene laži srpsko-ruskog propagandiste Ivanovića

AMERIČKI SAN JEDNE TRBUŠNE PLESAČICE Milki krenulo, tužila Aktuelno pa je guraju za ambasadorku u SAD!?

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve