Hrapović i zaposleni u Ministarstvu zdravlja donirali krv

U okviru kampanje krv su već donirali ministar odbrane Predrag Bošković, ministar saobraćaja Osman Nurković, kao i ministar sporta Nikola Janović, a do kraja kampanje dragocjenu tečnost će donirati i ministar prosvjete Damir Šehović

Ministarstvo zdravlja na čelu sa ministrom Kenanom Hrapovićem učestvovalo je u akciji dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici.

Kako je saopšteno iz Zavoda, čelni ljudi tog resora su još jednom svojim ličnim primjerom zajedno sa svojim zaposlenima, dali doprinos dobrovoljnom davalaštvu krvi.

“Naime, Zavod za transfuziju krvi realizuje mini kampanju ”Ministri daju krv” u periodu od 11. maja (Dan dobrovoljnih davaoca krvi Crne Gore) do 21. maja (Dan nezavisnosti Crne Gore) u kojoj su predstavnici ministarstva glavni promoteri dobrovoljnog davalaštva krvi.”, podsjećaju.

U okviru kampanje krv su već donirali ministar odbrane Predrag Bošković, ministar saobraćaja Osman Nurković, kao i ministar sporta Nikola Janović, a do kraja kampanje dragocjenu tečnost će donirati i ministar prosvjete Damir Šehović.

“Zavod za transfuziju krvi se zahvaljuje svim učesnicima kampanje i poziva druge društvene subjekte da sličnim aktivnostima doprinesu obezbjeđivanju stabilnih zaliha krvi”, poručuju iz te ustanove.

Komentari

avatar