Srijeda, 29 Novembra, 2023
Rubrika:

Glavni grad: Na deponiji podmetnut novi požar, privedene tri osobe

Još uvijek se obilazi lokacija požarišta i povremeno zaliva vodom, jer se radi o ogromnim naslagama zapaljivog materijala gdje se u dubini usljed visoke temperature sporadično pojavljuje dim

Sinoć je u 1:10 časova poslije ponoći podmetnut novi požar na deponiji “Livade”. Komunalna policija je na licu mjesta zatekla tri osobe za koje se sumnja da su podmetnule požar, a koja su predata Upravi policije na dalje postupanje, saopšteno je iz Glavnog grada.

“Ekipe Službe zaštite su nakon vise sati gašenja požara, uz pomoć zaposlenih u Deponiji i upotrebu mehanizacije, uspjele da požar ugase”, naveli su iz Glavnog grada.

Još uvijek se obilazi lokacija požarišta i povremeno zaliva vodom, jer se radi o ogromnim naslagama zapaljivog materijala gdje se u dubini usljed visoke temperature sporadično pojavljuje dim.

“Indikativno je da su ista tri lica za koja se osnovano sumnja da su podmetnula požar, od strane Uprave policije i Komunalne policije legitimisana u ulici Husinskih rudara na lokaciji gdje je takodje u 21:56 časova prijavljen požar (gorjelo smeće i auto gume)”, zaključuju u Glavnom gradu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve