Petak, 19 Jula, 2024
Rubrika:

EPCG nabavlja i implementira softver, Rovčanin: Uvođenjem DMS-a posao će biti znatno olakšan i ubrzan

Izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin istakao je da će uvođenjem u poslovanje softvera DMS posao biti znatno olakšan i ubrzan, što je izuzetno važno ako se uzme u obzir da je EPCG krenula u veliki investicioni ciklus, posebno u oblasti obnovljivih izvora energije (OIE)

Predstavnici Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i konzorcijuma “Planetsoft“ potpisali su Ugovor o nabavci i implementaciji softvera DMS za upravljanje dokumentacijom i projektnim aktivnostima, kao i softvera za praćenje i upravljenje terenskim ekipama, saopšteno je iz te kompanije.

Kako je saopšteno iz EPCG, ugovor, ukupno vrijedan oko 1,8 miliona eura sa uračunatim PDV-om, u ime EPCG potpisali su, izvršni direktor Nikola Rovčanin i glavni finansijski direktor Miro Vračar, a u ime konzorcijuma „Planetsoft“, koga konstituišu kompanije: Planetsoft Beograd DOO i Planetsoft Banja Luka DOO te podgorička kompanija B-ONE DOO, izvršni direktor Planetsoft Beograd Ivan Topličić.

Izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin istakao je da će uvođenjem u poslovanje softvera DMS posao biti znatno olakšan i ubrzan, što je izuzetno važno ako se uzme u obzir da je EPCG krenula u veliki investicioni ciklus, posebno u oblasti obnovljivih izvora energije (OIE).

“Ovo je izuzetno važan projekat, dokument menadžment sistem za praćenje projekata i, generalno, kontrolu rada ekipa na terenu, imajući u vidu da smo krenuli u jedan veliki investicioni ciklus, naročito kad su u pitanju obnovljivi izvori energije, ali isto tako i kada je u pitanju funkcionisanje cijelog poslovnog sistema. Uz pomoć ovog softvera znatno ćemo ubrzati i dinamiku i kontrolu. Nadam se uspješnoj implementaciji s obzirom na reference konzorcijuma Plantsoft koji je ispostavio najpovoljniju ponudu”, kazao je Rovčanin.

Izvršni direktor Planetsoft-a DOO Beograd Ivan Topličić, zadovoljan je činjenicom da je, kako je rekao, gigant poput EPCG prepoznao kompaniju Planetsoft kao potencijalnog implementatora ovog softvera.

“Izuzetno sam zadovoljan činjenicom da naše ideje nalaze put do tržišta i ovako kvalitetnih klijenata. Već na prvim sastancima prepoznali smo energiju sa vaše strane i koliko je ovo važan projekat za EPCG. Potrudićemo se da, na osnovu iskustva koje imamo, a koje je u ovom domenu nije malo, obezbijedimo najkvalitetniji mogući proizvod koji će značiti određene uštede i sve one prednosti koje softveri donose”, rekao je Topličić.

Rok za implementaciju projekta je 18 mjeseci, a realizovaće se u okviru četiri faze.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve