Srijeda, 29 Novembra, 2023
Rubrika:

Budva: Državljaninu Turske 15 dana zatvora zbog saobraćajnih prekršaja

Kako se od okrivljenog novčana kazna nije mogla naplatiti prinudnim putem, navode iz Suda za prekršaje u Budvi, ista jezamijenjena u kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, na čije izdržavanje je upućen bez odlaganja

Državljanin Turske M.C. (42) kažnjen je sa 15 dana zatvora zbog saobraćajnih prekršaja, saopštio je Marko Đukanović, predsjednik suda za prekršaje u Budvi.

“Dana 08.10.2023. godine okrivljeni M.C (42), državljanin Turske oglašen je krivim u hitnom postupku zbog dva saobraćajna prekršaja (upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji 1,30 g/kg alkohola u organizmu bez važeće vozačke dozvole) na ukupno 360 eura novčane kazne”, navodi se u saopštenju.

Kako se od okrivljenog novčana kazna nije mogla naplatiti prinudnim putem, navode iz Suda za prekršaje u Budvi, ista jezamijenjena u kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, na čije izdržavanje je upućen bez odlaganja.

“Po izdržanoj kazni, biće mu zabranjena vožnja na teritoriji Crne Gore u naredna tri mjeseca”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve