Aleksandru Savoviću, osumnjičenom za paljenje radnje Igora Tomkića, produžen je pritvor do 30 dana, saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva u Beranama.Prema izvorima Antene M, Savović je priznao nedjelo i preuzeo na sebe svu odgovornost.Ne isključuje se mogućnost da je Savović, koji je već ranije zatvaran, odabran da se žrtvuje za ostale članove bande koja ordinira po Dolcu i maltretira porodicu Tomkić, kazao je ranije izvor Antene M.

Savović je osumnjičen da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

“Naime, nakon što je 28. marta oko 2 sata u Beranama od posljedica požara oštećena imovina u vlasništvu I. T, policijski službenici CB Berane su preduzeli sve neophodne mjere i radnje kako bi se identifikovao počinilac ovog djela. Tokom kriminalističke obrade privedno je i saslušano više lica. Preduzimajući navedene aktivnosti službenici CB Berane i službenici SKP-a su došli do sumnje da je požar podmetnuo A. S”, navedeno je u zvaničnom saopštenju Uprave policije.

Policija će, kako su dodali, i dalje preduzimati preventivne mjere na zaštiti Igora Tomkića i njegove porodice i imovine.

Napadi na Tomkića traju više od godinu i po, a posljednji se desio prije nekoliko dana kada mu je zapaljena prodavnica.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve