Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović čestitao ministru Žigmanovu: Nada da će položaj hrvatske zajednice u Srbiji biti unaprijeđen

Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative čestitao je Tomislavu Žigmanovu naimenovanje za ministra ljudskih i manjinskih prava u Vladi Vladi Republike Srbije

Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative čestitao je Tomislavu Žigmanovu naimenovanje za ministra ljudskih i manjinskih prava u Vladi Vladi Republike Srbije.

“Svojim zalaganjem i trudom na očuvanju hrvatskog identiteta, kao i afirmiranjem vrijednosti suživota i tolerancije stekli ste povjerenje i priznanje kako u Vašoj zajednici tako i van nje. Vaše imenovanje na odgovornu poziciju ministra daje nadu da će položaj hrvatske zajednice u Republici Srbiji biti unaprijeđen, a odnosi dviju država krenuti prema boljem”, navodi se u pismu Vuksanovića.

“Raduje nas zajedništvo koje smo ostvarili i koje njegujemo dugi niz godina, a koje je osnaženo sličnim iskustvima u turbulentnim društvenim okolnostima u kojima je predstavljanje Hrvata i zaštita manjinskih prava više od izazova. Uvaženi ministre Žigmanov, dragi prijatelju Tomislave, u ime Hrvatske građanske inicijative i svoje osobno primite srdačne čestitke s uvjerenjem da će Vaš mandat biti na korist hrvatskom puku, kao i svima građanima Republike Srbije”, zaključio je Vuksanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve