Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Ljubljančani u Podgorici: Budućnost je uvijek jak rival

Ljubljančani su svjesni da ih čeka težak zadatak protiv Budućnosti Voli

Nakon što je zbog problema sa koronavirusom odložila meč prethodnog kola protiv Crvene zvezde, Cedevita Olimpija će večeras u Podgorici nastaviti ABA ligu.

Ljubljančani su svjesni da ih čeka težak zadatak protiv Budućnosti Voli.

“Budućnost je uvijek veoma jak rival u Podgorici. Kao i mi, renovirali su tim u odnosu na prošlu sezonu. Dižu se iz utakmice u utakmicu i igraju prepoznatljivu brzu košarku. Neophodno je da odigramo čvršće, sa mnogo više trčanja i borbenosti. Dižemo i mi polako formu i nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu. Vratili su se pojedini igrači poslije zdravstvenih problema i nadamo se da će brzo doći do pravog ritma”, rekao je trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac.

Gosti dosta očekuju od Jogija Ferela.

“Lijepo je vratiti se u tim. Nisam još potpuno spreman, ali je najvažnije da sam sa ekipom i da treniramo zajedno. Iza nas je izazovna utakmica u Rumuniji, ali i prilika da se iskupimo protiv Budućnosti. Oni su ponovo sastavili odličan tim, koji je napadački orjentisan. Moramo da učinimo sve da zaustavimo njihove strijelce i ograničimo ih snažnom odbranom. Za uspjeh nam je potrebna koncentracija tokom svih 40 minuta”, kazao je Ferel.

Budućnost Voli i Cedevita Olimpija igraće večeras od 18.15 u “Morači”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve