Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Čelsi otpustio Tuhela

Otkaz Tuhelu, iako su rezultati u posljednje vrijeme bili loši, dolazi i kao iznenađenje budući da su britanski mediji pisali da Čelzi uveliko pregovara sa njemačkim stručnjakom oko produžetka saradnje, što je i on potvrdio

Njemac neće po dobrom pamtiti Zagreb, doživio je poraz koji niko nije očekivao na svom 100. meču na klupi Čelzija.

Ne ide Čelziju ni u Premijer ligi, nakon šest kola imaju dva poraza, uz tri pobjede i jedan neriješen meč. I bodovi koje su osvojili, “plavci” su uspjeli “na mišiće” uz igru koja ne priliči ekipi koja pretenduje na sami vrh.

Klub iz Londona, i njegov novi gazda, Amerikanac Tod Boli nisu imali previše strpljenja za trenera koji je Čelziju donio Ligu šampiona 2021. godine i koji je ovog ljeta dobio pojačanja od nevjerovatnih 270 miliona eura.

Otkaz Tuhelu, iako su rezultati u posljednje vrijeme bili loši, dolazi i kao iznenađenje budući da su britanski mediji pisali da Čelzi uveliko pregovara sa njemačkim stručnjakom oko produžetka saradnje, što je i on potvrdio.

Mediji već spekulišu ko bi mogao da zamijeni Tuhela na klupi Čelzija, a pominju se Zinedin Zidan, Maurisio Poketino, ali i senzacija Premijer lige, menadžer Brajtona Grejem Poter.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve