Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Predsjedništvo GP URA podržalo potpisivanje ”temeljnog ugovora” sa takozvanom SPC

Crna Gora treba da nastavi jako svoj put integracije u EU i u tom smislu Predsjedništvo daje podršku rukovodstvu stranke i premijeru Dritanu Abazoviću da nastave sa rješavanjem neriješenih pitanja koje godinama opterećuju društvo, navode iz GP URA

Predsjedništvo Građanskog pokreta URA podržava potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC i smatra da je to pitanje koje Crnu Goru opterećuje 10 godina i da u najskorije vrijeme na njega treba staviti tačku, a sve u skladu sa pozitivnim zakonskim načelima i Ustavom, saopšteno je nakon sjednice Predsjedništva.

“Za Crnu Goru najurgentnija stvar u ovom trenutku je da ima dobru turističku sezonu, posebno u svijetlu globalne situacije i delikatnih ekonomskih dešavanja. Iz tog razloga dalji napredak u ekonomiji i otvaranje novih radnih mjesta sa privlačenjem investicija su najprioritetnije stvari za državu.

Crna Gora treba da nastavi jako svoj put integracije u EU i u tom smislu Predsjedništvo daje podršku rukovodstvu stranke i premijeru Dritanu Abazoviću da nastave sa rješavanjem neriješenih pitanja koje godinama opterećuju društvo.

Cilj URE ostaje uvijek isti – građanska, evropska i ekološka Crna Gora jednaka za sve njene građane”, naveli su.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
07.07.2022-07:33 07:33

OVAJ sastanak URE je u prostorijama Ure u kuci Ž.Rakcevica , kojeme je strašno stalo do CG ,
Vjerovatno je bio zauzet bisnisom pa mu je CG u sesti plan pa nije moga da šapne Dritanu da TU ugovor nije dobar ! /ps – a možda je po njemu TU odlican , ako se dogovorio da kupi koji hotel u vlasništvu srb…posao je posao / što kaže njegov Dritan ; niko nam nece ponijeti naše Manastire i Crkve niđe…
PI ! i takvih cg ima …

Rukfaš
07.07.2022-07:42 07:42

“Cilj URE ostaje uvijek isti – građanska, evropska i ekološka Crna Gora…” NE LAŽITE! VAMA JE CUILJ I INTERS SAMO VUČIĆEVA I VULINOVA CRNA GORA KAO DIO SRPSKOG SMRADA.

BobZeković
07.07.2022-10:05 10:05

Dritan i URA su SRPSKI KONJ, darovan Crnoj Gori od okupatorske Ssrbije i ubačen u Crnu Goru, pun krvožednih evropski obojenihh srpskih kriminalaca, popova, ubica, švercera, trgovaca robljem i drogama, trgovaca ljuDskim dušama, i svega najgoreg u srpskom svijetu. Ta gamad se već dvije godine iskrcava iz SRPSKOG KONJA i gazi MIRNE CRNOGORKE I CRNOGORCE,. Plan dritanske operacije je otkidanje crnogorske teritorije i preošenje tih teritorija KRVOŽEDNOJ OKUPATORSKOJ SRBIJI. CAREVIĆ, KATIĆ, KOMNENOVIĆ, JOKIĆ nesmetano već pripajaJu Boku Kotorsku majci Srbiiji,. DJELOŠAJ TO RADI U TUZI, BARAJAKTARI, NIMANBEGU, ĐEKA U ULCINJU pripajaju Tuzi i Ulcinj Albaniji. Sve to rade uz logističku… Pročitaj više »

bojatsesvega
07.07.2022-11:37 11:37

Tesko tebe moj drtane ako predas imovinu CG Crkvi Srbije …. no verovatno si se planira preselit u SS posle toga…. a mi onda ponistimo stetan ugovor …. i?… mlogo je glupo i opasno bit drzavni izdajnik hik!