Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

GI 21.maj: Crna Gora ne može naprijed dok se ne marginalizuje velikosrpska politika, raskrinka izdajnički rad, eliminiše organizovani kriminal…

''To podrazumijeva potpuno razobličenje anticrnogorskog djelovanja eparhija SPC i njima odanih političkih grupa, kao i privođenje pravdi Vučićevih i Putinovih agenata i plaćenika''

Crna Gora ne može ići naprijed dok se ne marginalizuje velikosrpska politika, raskrinka izdajnički rad za tuđe državne interese, ne eliminiše organizovani kriminal i iza rešetaka ne stave oni kojima je busanje u “crnogorska prsa” maska za korupciju i pljačku, saopšteno je iz Građanske inicijative “21.maj”.

“To podrazumijeva potpuno razobličenje anticrnogorskog djelovanja eparhija SPC i njima odanih političkih grupa, kao i privođenje pravdi Vučićevih i Putinovih agenata i plaćenika”, navodi GI.

Ujedno, ističu, to znači i beskompromisan obračun sa lokalnim mafijaškim kriminalom, kao i državnim funkcionerima i službenicima koji su njihova koruptivna posluga.

“U tom smislu, nema perspektivne Crne Gore dok se ne počisti koruptivna i kriminalna zaostavština DPS-ove vladavine. Baš kao što nema budućnosti Crne Gore ukoliko se ne bude potisnula šovinistička i asimilatorska velikosrpska ideologija i njen terenski izvođač u liku Joanikijeve srpske crkve kojom jednako upravljaju zvanični Beograd i Putinova Moskva”, zaključuje GI “21.maj”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
10.05.2022-13:02 13:02

Kada se tice korupcije i organizovanog kriminala onda mislim da jedna tako mala zemlja kao sto je Crna Gora nema nikakve sanse da se od toga zla odbrani. Razlog je po mom misljenju vrlo jednostavan a to je da nama Balkancima kriminal i korupcija lezi u genima i taj razvoj pocinje od prve doze sa majcinim mlijekom. Dzon Kenedi je 1957 godine rekao ” Amerika ce morati da unisti mafiju a ako se to ne desi onda ce mafija unistiti Ameriku ” Nista od toga se nije dogodilo do dana danasnjeg dok mafija i dalje cvijeta samo u modernom izdanju.… Pročitaj više »