Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Martinović: Smjenom Bečića ozvaničio bi se savez DPS i GP URA

''Danas smo jasno najavili da ukoliko dođe do toga se Bečić smijeni glasovima DPS i Ure, Demokratska Crna Gora je najavila mirne građanske proteste povodom izdaje izborne volje građana'', dodao je Martinović

Poslanik Demokrata, Vladimir Martinović kazao je da će smjenom Bečića biti ozvaničen savez Demokratske partija socijalista i Građanskog pokreta URA.

On je kazao da ga ne čudi stav Miloša Konatara koji je danas kazao da ne vidi kako se može nastaviti sa reformskim procesima dok je Aleksa Bečić na čelu parlamenta.

– Nijesmo obaviješteni o bilo čemu, osim onome što ste sinoć imali priliku da vidite – na vajber grupama GP URA se razgovaralo o tome da je Bečić prepreka za formiranje manjinske vlade sa DPS – rekao je Martinović.

On je ponovio da Demokrate ne prestaju na “ucjene i uslovljavanje bilo koga”.

– Danas smo jasno najavili da ukoliko dođe do toga se Bečić smijeni glasovima DPS i Ure, Demokratska Crna Gora je najavila mirne građanske proteste povodom izdaje izborne volje građana – dodao je Martinović.

Ističe da Demokrate nemaju potrebu da kažu “kome je do fotelja”.

– Do fotelja je onima koji ruše parlamentarnu većinu. Neka građani procjene kome je do fotelja, jesu li Demokrate obmanjivale javnost. Nama je savjest čista, svakog građanina možemo mirno da pogledamo u oči, naš demokratski odgovor će biti mirni protesti – rekao je Martinović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
07.02.2022-16:13 16:13

I ovaj /Martinović/u politici —ON pojma nema o demokratiji —kako se oni nazvaše -demokratama !?
/kad nemaju ništa demokratskog u sebi /Njima bi najviše odgovara ona ,infantilna “MIR JE NAŠA NACIJA “što se pofali lider da je njegova ideja…