Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

ISPLIVAO DŽOMIĆ: U toku rituala ”krvi i tla” bio sa desne strane Prleta kao priznanje za operativni rad!?

''Pokazao se kao jedan od najboljih, ako ne i najbolji operativac organizacije, stoga je jasno zašto ga je novi lider javno nagradio ovakvim priznanjem prilikom centralnog rituala na početku godine. Uz to, da nije bilo olakog shvatanja korona-kletve, za što je Džomić zaslužan, Periću se ne bi ovako lako otvorio put za mjesto lidera SS'', rekli su naši izvori

Svetosavski kult krvi i tla (SKKT), koji se vodi pod akronimom SPC, predvođen liderom te organizacije Porfirijem Prletom Perićem, održao je u petak jedan od najvažnijih rituala u svojoj centralnoj bazi – hramu Svetog Save na Vračaru, opština Beograd.

Ritualno šenlučenje izvedeno na Božić bilo bi apsolutno neinteresantno sa aspekta osoba koje ne pripadaju svetosavskoj sekti (SS) da nije bilo jednog detalja – sa desne strane glavnog vrača SKKT, na takozvanom počasnom mjestu, našao se pravoslavni vrač, svetosavski epidemiolog, protoprezviter stavrofor Velibor Džomić!

Vrač Džomić dovodi se u vezu sa olakim shvatanjem  korona-kletve koja je u samo nekoliko mjeseci pokosila tri istaknuta visoka funkcionera SKKT Irineja Gavrilovića, Amfilohija Radovića i Atanasija Jevtića. Džomić se smatra indirektno odgovornim za njihovu sudbinu jer je tvrdio da ima lijek za koronu i da njegovi pretpostavljeni nemaju razloga za brigu, što je dovelo do olakog shvatanja korona kletve – kako je u javnosti postala poznata nakon što je od ovog virusa za kratko vrijeme preminulo nekoliko lidera SS.

Džomić na počasnom mjestu u toku rituala ”krvi i tla”: Nagrada za višegodišnji operativni rad?

Treba podsjetiti da je Džomić sa zilotskim žarom branio svoje mistično stanovište da litije i tamjan liječe koronavirus, a početkom 2020. godine je kazao da “vjernici ne treba da se plaše jer su molitvene litije najbolji lijek od svakog virusa, pa i od koronavirusa”.

Takođe se spekulisalo da su po njegovim uputstvima zaposleni u SPC kadili ulice Berana kako bi taj grad očistili od korone.

Džomića, nakon smrti njegovih nadređenih izazvanih korona-kletvom nije bilo u javnosti, kao da se od nekoga krio ili kao da je osjećao odgovornost za ruganje koronavirusu koji je na kraju, u neponovljivoj ironiji sudbine, usmrtio toliko srpskih vladika i pored naizgled neprobojne litijaške zaštite.

Međutim, pojava Džomića u centralnoj okultnoj ceremoniji ide u prilog činjenici da je on rehabilitovan od strane novog rukovodstva SS.

”Džomić stoji sa desne strane lidera Perića što je jasna poruka da je njemu sve oprošteno i da je odradio odlično sve svoje operativne zadatke koji su mu bili povjereni. Očigledno je da su novo rukovodstvo SS i nezvanični patrijarh Aleksandar Vučić priznali Džomiću sve zasluge koje je imao za uništavanje moderne Crne Gore i njeno vraćanje u mrak svetosavskog srednjevjekovlja čime je omogućena laka hegemonija Srbije”, rekli su naši izvori bliski vrhu SS.

Džomić ponosan na svoja operativna dostignuća u Crnoj Gori

Kako su kazali, Džomić je najzaslužniji što u Crnoj Gori nije prošao Zakon o slobodi vjeroispovijesti i što je usvojen po redigovanoj verziji koja odgovara svetosavskoj sekti. Takođe, njemu su priznate zasluge za organizaciju političkih litija.

”Pokazao se kao jedan od najboljih, ako ne i najbolji operativac organizacije, stoga je jasno zašto ga je novi lider javno nagradio ovakvim priznanjem prilikom centralnog rituala na početku godine. Uz to, da nije bilo olakog shvatanja korona-kletve, za što je Džomić zaslužan, Periću se ne bi ovako lako otvorio put za mjesto lidera SS”, rekli su naši izvori.

Portal Aktuelno istražiće slučaj revitalizovanog Džomića i u narednim tekstovima detaljnije izvijestiti čitaoce o dešavanjima vezano za jednog od najboljih operativaca SS.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
09.01.2022-10:29 10:29

Za života Dobrice Ćosića Džomke nije smio kročiti u Srbiju, a Dobrica je u svojoj knjzi opisao opskurni lik Džomketa. Prle izgleda više da sluša rok muziku nego da čita knjige makar one bile napisane rukom oca nacije Dobrice…

Sekićanin
09.01.2022-12:25 12:25

Kako to krme,vazda nabači kila, za vrijeme posta?Sušto ga hrane?

gagi
09.01.2022-16:09 16:09
Reply to  Sekićanin

Sa mekinjama kukurznim ka vepra u obor,samo je vepar za Dzomica gospodin.

Ivanisevic
09.01.2022-22:41 22:41
Reply to  gagi

Gagi samo jako i jos jace nas vojvodo sa Manjace

Slaven
09.01.2022-12:41 12:41

Džomić je pljuvao po svemu crnogorskom a izbjeglica Đorđike Blažić izbacio je sa univerziteta Mediteran dr Radovana Radonjića a postavio Džominu. O tome opširno pisao Monitor

gagi
09.01.2022-16:07 16:07

A oce to,dje je dobro korito tu je Dzomic da rilja.GUIS Dzomicu.

Gornji kraj
09.01.2022-17:16 17:16

Gagi srbine,nije fer da ti kao vernik pišeš na ovaj način.Napisi jedno izvinjenje i pop ćeti oprostiti. Inače dobro znam da te zavemo carem ili kraljem. I ja i ukucani i komsije ali i blizi i dalji rođaci. Ako ne povučeš reč izgubijo si nadimak kralj ali i car.

Silivija
09.01.2022-21:02 21:02

Nikolaj velimirovic je nacisticko smece glib od covjeka bio svinja prava ideologiju fasisticku propovijeda