Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Poslaniku Nikoliću očito odgovara sistem vrijednosti DPS-a

Reagujući na izjavu, Marković je poručio poslaniku Nikoliću, “odgovara sistem vrijednosti” Demokratske partije socijalista.

Nakon što je poslanik i portparol DPS-a Miloš Nikolić kazao da je suprug predsjednice NVO MANS, bio upućen u tragediju porodice glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, te da joj je uprkos tome dozvolio da, kako kaže “konstruiše i izmišlja”, reagovao je Nikola Marković.

Reagujući na izjavu, Marković je poručio poslaniku Nikoliću, “odgovara sistem vrijednosti” Demokratske partije socijalista.

“Iako im je pripalo podmetanje i zloupotreba čak i porodične tragedije kojim su pokušali opravdati nepočinstva Mila Đukanovića DPS nastavlja sa manipulacijama.  Zato da radi javnosti ponovim: Tragedija se desila u decembru 2008. godine, a stan kupljen u julu 2009. i prodat četiri mjeseca kasnije. Dakle, čitav taj postupak nema nikakve veze sa porodičnom tragedijom”, naveo je Marković.

On tvrdi da su Nikolić i DPS upoznati sa činjeničnim stanjem po pitanju tog događaja.

“Međutim, sve to govori da su DPS, ali i poslanik Nikolić odlično bili upoznati sa tim, ali im to nije smetalo da podmetanjima pokušaju pobjeći od istine. Ništa novo, svi smo svjedoci da ta politička druzina tri decenije profitira na tuđoj nesreci samo da bi se obogatila. Da su pošteno zarađivali ne bi preko šest država krili firme.
Uostalom to nije prvi put”, dodao je Marković.

On smatra da sistem vrijednosti DPS-a odgovara Nikoliću.

“Javnost pamti kako je šef DPS-a na isti način pokušavao da u emisiji u kojoj sam učestvovao sakrije firmu na Kipru tvrdeći da nema ni jednu više. Evo sad pritisnut dokazima potvrdi da ima. Poslaniku Nikoliću očito odgovara taj sistem vrijednosti. Moj je sigurno drugačiji od onih kojima su idoli Brano Mićunović, Cane Subotić, Sarić, Kalić i slični. Svaka ptica svome jatu, a neki će brzo i put tužilastva sve su prilike, samo ne ovog nego profesionalnog i nezavisnog koje građani decenijama isčekuju”, zaključio je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve