Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Herceg Novi: Vezali i mučili državljanina Srbije

Oni su, kako se navodi, 4. avgusta V.S. pozvali u svoj stan, nakon čega su ga vezali i zadali mu povrede tupim predmetima ali i stavili mu tkaninu u usta kako ne bi mogao da doziva pomoć. Sumnja se da su ga držali vezanog par sati

Policija u Herceg Novom uhapsila je D.T.P. i M.P. koji su mučili V.S. iz Republike Srbije i nanijeli mu teške tjelesne povrede.

“Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnom djelom mučenjem i krivičnim djelom teška tjelesna povreda slobode su lišeni D.T.P. i M.P. iz Herceg Novog”, saopštla je Uprava policije.

Oni su, kako se navodi, 4. avgusta V.S. pozvali u svoj stan, nakon čega su ga vezali i zadali mu povrede tupim predmetima ali i stavili mu tkaninu u usta kako ne bi mogao da doziva pomoć. Sumnja se da su ga držali vezanog par sati.

“Postupajući po naredbi sudije za istragu pripadnici policije su izvršili ulazak u stan i na licu mjesta zatekli osumnjičene i oštećenog koji je imao vidne povrede po glavi i tijelu. On je transportovan u medicinsku usanovu gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede”, kazali su iz policije.

Sudija za istragu je nakon salušanja kod tužioca za D.T.P. i M.P. donio rješenje o određivanju pritvora u trajanju od 30 dana zbog navedenih krivičnih djela.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve