Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošnjačka stranka u SNP-u uvijek će imati partnera

Bošnjačka stranka je značajan partner na političkom nebu Crne Gore, poručio je Joković

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, čestitao je u svoje i u ime partije, izbor za predsjednika Bošnjačke stranke Ervinu Ibrahimoviću, uz želju da njegov mandat na čelu stranke obilježi uspjeh i dobar rad.

“Bošnjačka stranka je značajan partner na političkom nebu Crne Gore. Crna Gora je država različitosti ali i tolerancije među građanima i tako treba da ostane. Da nam drugi zavide na skladu i harmoniji kako bismo našu zajedničku kuću napravili domom ugodnim za sve. Bošnjačka stranka će, kao i do sada, u nama uvijek imati partnera za zajednički rad na očuvanju mira i tolerancije u našoj državi”, navodi se u čestitiki Jokovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
14.06.2021-18:14 18:14

SNP vama sto vjerovati da pozivate partner u pogubljenje NEDAJ BOZE isto ka ono kojeg vi podrzavate kad je MlADIC POZVAO MUSLIMANE Srebrenice imajte povjerenje dodjite u rupu koju su im vec bili pripremili i izvrsio GENOCID vama nikad niko nista ne smije vjerovat a tek sta bi uradili od CRNOGORACA kad nam sve unistavate !

Mensur
14.06.2021-20:15 20:15

Ovijem treba tehnicki pregled u DOBROTU kako vama sto vjeovat kukala im majka ka da su zaboravili SREBRENICU sta ste im uradili sto dalje to bolje od vas zlikovci cetnicki!