Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošković: Licemjerno raskinuti ugovor sa jednim konsultantom, a njegove istomišljenike postavljati po dubini

Reagovanje nakon informacije da je Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta raskinulo konsultantski ugovor sa Vladimirom Vukovićem

Licemjerno je raskidati ugovor sa jednim konsultantom, a sa njegovim istomišljenicima usvajati budžet i postavljati ih po “dubini”, poručio je na Twitter-u poslanik DPS-a Predrag Bošković, nakon informacije da je Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta raskinulo konsultantski ugovor sa Vladimirom Vukovićem.

“Principijelno bi bilo da nakon stava najvećeg konstituenta vladajuće većine o presudi Ratku Mladiću, Vlada Crne Gore razriješi i ostale, jer su došli na funkcije voljom svih konstituenata vladajuće većine. Evo nekoliko primjeraka a ima ih koliko želite po dubini”, napisao je Bošković.

On je podijelio nekoliko izjava poslanika vladajuće većine, koji negiraju genocid u Srebrenici i Mladića doživljavaju kao pobjednika.

Među njima su poslanik DF-a Jovan Vučurović, predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, poslanik DF-a Milutin Đukanović, poslanica DF-a Marina Jočić…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve