Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

CKM: Umjesto da bude nagrađena, nastavnica Vujović od žene četnika dobija disciplinski postupak

''Svakom razumnom građaninu osim ministarki Bratić je jasno da Sanja Vujović nije zloupotrijebila učenike u političke svrhe već je uradila pedagoški dobro djelo da se kod učenika podigne svijest o značaju 9. maja za  Crnu Goru''

Multipraktik ministarka Vesna Bratić želi da se neosnovano zloupotrebljavajući funkciju obračuna sa nastavnicom Sanjom Vujović pokušavajući da joj nametne prekršaj koji nije počinila, saopšteno je iz Crnogorske kulturne mreže.

Naime nastavnica Vujović je uz prethodno dobijenu saglasnost roditelja u nedjelju koja je inače neradni dan organizovala odlazak djece u Podgoricu na obilježavanje 9 maja.

“Svakom razumnom građaninu osim ministarki Bratić je jasno da Sanja Vujović nije zloupotrijebila učenike u političke svrhe već je uradila pedagoški dobro djelo da se kod učenika podigne svijest o značaju 9. maja za  Crnu Goru”, ističe CKM.

Kako su dodali, umjesto da bude pohvaljena zbog gesta i činjenice da je neradni dan posvetila učenicima nastavnica Vujović dobija nagradu od “ministarke ženskog četnika u vidu pokretanja disciplinskog postupka”.

“Ovakav gest Vesne Bratić je pokazatelj da ona želi da se obračuna sa svima koji ne dijele mišljenje i vrijednost apostolske Vlade koja želi da nipodištava antifašizam jednu od najvećih vrijednosti Crne Gore”, ističe CKM.

Nastavnica Sanja Vujović je, dodaju, svojim gestom dala primjer i ostalim prosvjetnim radnicima kako treba raditi na edukaciji učenika i kako se treba odnositi prema važnim događajima za Crnu Goru.

“Da je kojim slučajem nastavnica Vujović povela učenike na čas kod Gojka Perovića da ih edukuje kako crnogorska nacija ne postoji bila bi javno pohvaljena od ministarke Bratić”, ističe ova NVO.

Crnogorska kulturna mreža daje punu podršku Sanji Vujović na gestu i najoštrije osuđuju sramnu namjeru ministarke Vesne Bratić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Marko Otasevic
14.05.2021-09:42 09:42

Tako je to kad dubrad pokrivaju vladu!!

drago 1
14.05.2021-10:59 10:59

zeza se zena. vidi da moze. sve joj prolazi.

Tihana
14.05.2021-14:09 14:09

E Crnogorci, ako ovo pustimo, u državi u kojoj svaka Rada Višnjić može da bude prosvjetni radnik i đe nastavnici mogu da vode đecu da ljube podove crkava, definitivno smo propali i ne treba da nas bude!