Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar tražio da se iz skupštinske procedure povuče Predlog Zakona o tužilaštvu za organizovani kriminal i korupciju

Konatar je danas kazao da su predstavnici parlamentarne većine predali su u skupštinsku proceduru Predlog izmjena Zakona o tužilaštvu i da su se stekli uslovi da se taj akt 11. maja nađe na dnevnom redu sjednice parlamenta

Šef poslaničkog kluba Crno na bijelo Miloš Konatar zatražio je od Skupštine da iz procedure povuče raniji Predlog Zakona o tužilaštvu za organizovani kriminal i korupciju, koji nije dobio pozitivno mišljenje Venecijanske komisije, a kritikovala ga je Evropa i visoki evropski zvaničnici.

Konatar je danas kazao da su predstavnici parlamentarne većine predali su u skupštinsku proceduru Predlog izmjena Zakona o tužilaštvu i da su se stekli uslovi da se taj akt 11. maja nađe na dnevnom redu sjednice parlamenta.

Konatar je objasnio da zakon sadrži sve ono što je već poznato i iznijeto u javnost.

On je danas rekao da se kada zakon bude usvojen, stiču svi uslovi za izbor novih članova Tužilačkog savjeta i da se mandat postojećim članovima nastavlja do izbora novih.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
27.04.2021-14:14 14:14

EEEEEEEEE kuku tebe za nama bjezi tamo daleko ti kuca od nas tebe ni u kuci rodjenoj nedaju da im dijelis savjet misle da ces im podvalit !!