Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Kotor: Pročitajte gdje je pronađena djevojčica Kjara

Spasioci su prvo pronašli igračku u blizini azila za napuštene životinje u Kavču, što ih je uputilo na to da suze opseg potrage

Osmogodišnja djevojčica Kjara, koja je nestala juče na području kotorskog naselja Kavač, pronađena je u šumarku između tunela Vrmac i objekta KIPS-a, u industrijskoj zoni Kotora.

Iscrpljena je i prebačena je u bolnicu na ljekarski pregled.

Spasioci su prvo pronašli igračku u blizini azila za napuštene životinje u Kavču, što ih je uputilo na to da suze opseg potrage.

Djevojčica je nedugo zatim pronađena u šipražju, oko 600-700 metara vazdušne linije od azila.

Na Fejsbuku je tu informaciju podijelio predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić, a zatim je stigla potvrda iz Vatrogasne jedinice Kotor.

Potraga za njom trajala je cijele noći, a nastavljena je i danas.

Uprkos lošim vremenskim prilikama i jakoj kiši stotine ljudi tragalo je za djevojčicom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Uh
13.04.2021-19:52 19:52

Bravo

Sara
13.04.2021-21:27 21:27

Super..sto su ovu lijepu djevojcicu nasli..pitam se koliko je kilometara bila udaljena od kuce..jeli joj se nesto desilo..mala je u soku..
Vjerujte mi ,ja ne bi niposto moje dijete poslala sa 8 godina u sumu sa psom..Na svakom cosku ima manijaka..Dijete treba da ima nesto oko vrata,,pistaljku ili nesto drugo da zvizdi ako se izgubi..ili telefon za djecu(ima posebni telefoni za djecu..u slucaju nesrece….Glavno je da je ziva..i da su je nasli..u buduce roditelji moraju malo bolje da razmisle…

Svaka cast svima..i pored jake kise da su se angazovali da je traze..svaka..svaka cast…