Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Pripreme: Sutjeska zakazala pet prijateljskih mečeva

Plavo-bijeli će od sjutra biti u Budvi i planirano je da na pripremama budu do 7. februara, a da ih finiširaju generalnom probom protiv Zrinjskog

Niko ne voli da izgubi, pa i kada je riječ o prijateljskom meču, ali šef stručnog štaba FK Sutjeska Miljan Radović kaže da poraz od Adrije nije za brigu.

Izgubili su Nikšićani 2:1 od Japanaca prije dva dana, a moglo bi se desiti da već tokom vikenda ponovo odmjere snage s njima i to na Primorju.

”Plavo-bijeli” će od sjutra biti u Budvi i planirano je da na pripremama budu do 7. februara, a da ih finiširaju generalnom probom protiv Zrinjskog.

– Bila je to ubičajena utakmica za početak priprema. Dobili su šansu svi igrači, trčanje je bilo za zavidnom nivou, a to je najvažnije u ovom periodu. Imali smo grešaka, ali viđeno je i dobrih stvari. Primili smo “čudne” golove, ali dešava se. Vjerujem da ćemo do početka proljećnjeg dijela šampionata biti spremni, a već smo i isplanirali dosta prijateljskih mečeva, kazao je trener Nikšićana.

Radović je objasnio plan i program priprema za naredni period.

– Splendid će od subote biti naša nova baza, a igraćemo s Mornarom, Jezerom, Titogradom i Podgoricom. U Gabeli, na Memorijalnom turniru “Andrija Anković” igraćemo protiv Zrinjskog 12. februara i to će biti naša generalna proba. Trudićemo se u svim tim mečevima da slavimo, bez obzira što rezultat nema značaj, kaže Miljan Radović, uvjeren da će Sutjeska do nastavka prvenstvene trke dobiti i prava pojačanja.

Podsjećamo, Brazilac Augusto stigao je kraj Bistrice prije desetak dana i mnogo će doprinijeti veznom redu Sutjeske, a kako saznajemo za koji dan bi trebao dres nikšićkog prvoligaša da obuče još jedan internacionalac iskusni Rene Mihelič.

Riječ je o 32-godišnjem Slovencu koji je minulih sezona sjajne partije pružao u Indoneziji i Švedskoj, a osim Maribora, kao matičnog kluba, branio je i boje Hapoela, Rige, Debrecina, Levskog, Nacionala…

Nastupao je ovaj vezista i za najbolji nacionalni tim Slovenije. Njegovim dolaskom Sutjeska će sigurno biti ubojitija i moglo bi se reći da kraj Bistrice odavno nijesu imali efikasniji učinak u prelaznom roku. Mihelič će ugovor sa Sutjeskom potpisati do kraja sezone s mogućnošću produžetka saradnje.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve