Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Tramp se oglasio, pozvao na mirnu tranziciju vlasti

Tramp poziva sve Amerikance da pomognu u smirivanju strasti i tenzija

Odlazeći predsjednik SAD-a Donald Tramp u najnovijem obraćanju naciji, podsredstvom kanala FOX News, kazao je da ne stoji iza prošlonedjeljnog napada na Kongres SAD-a, pa je pritom iskoristio priliku da pozove Amerikance da smire strasti, u vremenu dok se u Predstavničkom domu govori o njegovom opozivu.

”U svijetlu izvještaja o novim demonstracijama, zamiolio bih vas da prođu bez ikakvog nasilja, kršenja zakona, i vandalizma bilo koje vrste. To je nešto za šta se nikada nijesam zalagao, a ni Amerika. Pozivam sve Amerikance da pomognu u smirivanju strasti i tenzija. Hvala vam”, rekao je Tramp, a prenio Independent.

Osvrnuo se i na velike tehnološke kompanije kao što su Facebook i Twitter, pozivajući ih da utiču na mirnu tranziciju vlasti, do koje treba da dođe naredne nedjelje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
14.01.2021-09:07 09:07

Gospodine Tramp kada ubrzo napustite Bijelu kucu kod nas u Crnoj Gori tugovat ce djilkos iz Kaludre Medojevic Nebojsa koji je “prizeljkivao”rat u Americi kao sto ocekuje u Crnoj Gori,no takvih “kokosara”na srecu je malo no svakako eto Medo u crveno njegov idol ode u politicku proslost.