Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Socijaldemokrate poručile SDP-u: Teško je kad vam se članstvo rasipa

Razumijemo da je veoma teško gledati kako vam se članstvo rasipa, ali je, i u takvim situacijama, poželjno zadržati minimum časti. O tome ko laže, neka javnost sama prosudi, a dokumenti govore i više nego dovoljno, poručile su Sociljademokrate SDP-u koji je ranije demantovao da je Olga Kaluđerović njihova članica.

Razumijemo da je veoma teško gledati kako vam se članstvo rasipa, ali je, i u takvim situacijama, poželjno zadržati minimum časti.

O tome ko laže, neka javnost sama prosudi, a dokumenti govore i više nego dovoljno, poručile su Sociljademokrate SDP-u koji je ranije demantovao da je Olga Kaluđerović njihova članica.

“U cilju objektivnog informisanja javnosti, medijima i građanima dostavljamo na uvid zapisnik sa V sjednice Foruma žena SDP-a Glavnog grada od 8. juna kojim se konstatuje da predsjednica, Dragica Anđelić, svoja ovlašćenja prenosi na zamjenicu predsjednice, Olgu Kaluđerović. Takođe, dostavljamo i ostavku gospođe Kaluđerović, podnijetu 24. jula ove godine”, objasnili su iz SD-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve