Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Počeli radovi na sanaciji Ulice Meše Selimovića vrijedni 95.000 eura

Iz Glavnog grada podsjećaju da je i gradsko preduzeće Komunalne usluge, u okviru investicionog održavanja javne rasvjete, prošle sedmice izvršilo rekonstrukciju objekata javne rasvjete u ovoj ulici

Gradsko preduzeće Putevi danas je, skidanjem površinskog sloja asfalta, započelo radove na sanaciji asfaltnog kolovoza u Ulici Meše Selimovića. Radi se o putnom pravcu ukupne površine 5.000m2, čija će vrijednost radova iznositi oko 95,000.00 eura, saopšteno je iz Glavnog grada.

Foto: Glavni grad

Radovi koji će se izvoditi u toj ulici podrazumijevaju mašinsko strugaranje postojećeg asfalta, djelimičnu zamjenu posteljice, djelimicnu izradu asfalta bns, pripremu podloge za asfaltiranje, izradu završnog asfaltnog sloja i izradu nove platforme na pješačkom prelazu gdje prolaze đaci OŠ „Štampar Makarije“, kao i iscrtavanje horizontalne signalizacije.

Iz Glavnog grada podsjećaju da je i gradsko preduzeće Komunalne usluge, u okviru investicionog održavanja javne rasvjete, prošle sedmice izvršilo rekonstrukciju objekata javne rasvjete u ovoj ulici.

Foto: Glavni grad

Naime, radovi su realizovani u Ulici Meše Selimovića (sa obližnjim parkingom), gdje je ugrađeno 16 LED svjetiljki i 16 pješačkih svjetiljki i na taj način je osvijetljena i pješačka staza.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve