Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Podgorica: Koncert Džibonija 20. decembra, Letu štuke za Novu godinu, Rundek 1. januara…

Bogat kulturno umjetnički program tokom decembra osmišljen je kao uvod u novogodišnjii program. Takođe jedan od noviteta je i drugačiji koncept proslave Podgoričke noći, koja se obilježava 13. decembra, ali od ove godine na otvorenom prostoru

Danas je u kući Rista Stijovića Glavni Grad Podgorica predstavio novogodišnji program koji je konceptualno drugačiji od prethodnih. ”Jedan od noviteta je i da će termin proslave biti drugačiji”, kazala je zamjenica gradonačelnika Podgorice Slađana Vujačič.

Foto: Wikipedia

”Bogat kulturno umjetnički program tokom decembra osmišljen je kao uvod u novogodišnjii program. Takođe jedan od noviteta je i drugačiji koncept proslave Podgoričke noći, koja se obilježava 13. decembra, ali od ove godine na otvorenom prostoru.

Biće to prilika da svi slavimo Podgoricu na Trgu nezavisnosti. Proslava ”Podgoričke noći” biće i početak proslave ”Dana Podgorice” 19 decembra kojim se obilježava 75 godina od oslobođnja Podgorice. Sedmodnevna proslava svakog dana biče ispračena drugačijim programom, koja će biti završena svečanom sjednicom i propratnim programom 19 decembra.

Najbolja prilika da zaokružimo kompletnu proslavu jeste veliki koncert koncert hrvatskog kantautora Zlatana Stipišića Džibonija 20 decembra u Areni” navela je Vujačić.

Vujačič otkiva ko će nas zabavljati u najluđoj noći : ”31 decembra nastupiče bendovi Letu štuke i Ničim izazvan, dok če prvog januara nastupiti Darko Rundek i Marko Luis.” istakla je Vujačić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve