Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Raspad sistema: Navijači Milana traže odlazak četvorice igrača

Milan je očajan na startu sezone i klub bi se mogao naći u situaciju da se bori za opstanak iako se očekivalo da tim konačno napadne plasman u Ligu prvaka

Nakon poraza od Rome u Rimu, navijači Milana su odlučni da krenu u potpuni bojkot, a sada traže odlazak nekolicine igrača.

Navijači Milana, Foto: Sportsport.ba

Milan je očajan na startu sezone i klub bi se mogao naći u situaciju da se bori za opstanak iako se očekivalo da tim konačno napadne plasman u Ligu prvaka.

Brojni potezi uprave Milana bili su pogrešni, od izbora trenera, nekih pojačanja, a navijači žele da pojedinci napuste San Siro.

Iako su prozvali većinu igrača, na zub su prije svih uzeli Susa, Biljiju, Kesiea i Kalabriju, koji iz utakmice u utakmicu pružaju loše partije.

Mateo Salvini, bivši ministar Italije i navijač Rosonera, ostavio je takođe zanimljiv post u kojem je napisao:

“Manje postova, više borbe! Dosta je više! Kesie, Suso, Konti, Kalabria… Vi ste kao duhovi na terenu. Klub? Koji klub? Bježite od problema, koliko godina će još trajati ovo mučenje?! Ako nemate glavu, želju i ponos, onda radije otiđite. Ko nas ne voli, taj nas i ne zaslužuje”, napisao je Salvini.

Milan je na 12. mjestu sa samo deset bodova, a u devet kola je upisao već pet poraza, a po dolasku novog trenera Stefana Piolija upisao je samo mršavi bod u domaćem duelu s Lećeom (1:1), dok je tim protiv oslabljene Rome poražen s 2:1.

U idućem kolu već u četvrtak Milan dočekuje SPAL, a onda slijede dva jako teška meča protiv Lacija i Juventusa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve