Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

CKM: Javno gledanje utakmice CG – Kosovo na Trgu Slobode u Nikšiću

Ovaj projekat koji je prvenstveno usmjeren ka mladima ima za cilj budjenje navijačke svijesti i podizanje patriotskog odnosa kod građana- navodi se u saopštenju CKM

Crnogorska kulturna mreža nastavlja sa realizacijom projekta “Javnog gledanje utakmica crnogorske reprezentacije”. i tako će danas na Trgu Slobode sa početkom od 20:45 ura organizovati gledanje fudbalske utakmice Crna Gora – Kosovo.

-I pored činjenice da za navedeni projekat nijesmo uspjeli da obezbijedimo biznis partnere imajući u vidu da se utakmica igra bez prisustva publike odlučili smo se iz poštovanja prema svim navijačima crnogorske reprezentacije da upriličimo realizaciju navedenog projekta. Dosadašnja praksa kada je u pitanju realizacija ovog projekta je pokazala da je najveća pośeta uvijek bila u Nikšiću grada u kojem je śedište naše organizacije, i gradu koji je uvijek znao da prepozna sve ono što je značajno za Crnu Goru. Ovaj projekat koji je prvenstveno usmjeren ka mladima ima za cilj budjenje navijačke svijesti i podizanje patriotskog odnosa kod građana- navodi se u saopštenju CKM.

Crnogorska kulturna mreža se zahvaljuje televiziji NOVA M putem čijeg signala će pośetioci besplatno moći da prate prenos utakmice.

-Pozivamo građane Nikšića i Crne Gore da prisustvuju događaju i da svi zajedno fer i sportski navijamo za Crnu Goru- zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve