Nedjelja, 26 Maja, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Azar u Real za 100 miliona, Liverpul šalje ponudu za Pepea

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

Foto: Skysport.com

IV DAN (06.06. 2019)

20:15 Krilo Lila Nikola Pepe biće jedna od zvijezda predstojećeg prinelaznog roka, u to više nema niakakve sumnje. Momak iz Obale Slonovače igrački je potpuno sazrio (već su mu 24 godine), a iza njega je najbolja sezona u karijeri. Sa svojim klubom obezbijedio je plasman u Ligu šampiona i u tom podvigu učestvovao postigavši 23 gola i podijelivši 13 asistencija.

Od ranije je poznato da su za Pepea zainteresovani mnogi klubovi. Jedno vrijeme u pol poziciji bio je Bajern – Lilov brzanjac viđen je kao idealna zamjena za Franka Riberija – da bi se potom ozbiljno u trku uključio LIverpul. U današnjem izdanju Ekip piše da je jedna vrlo ozbiljna ponuda odbijena.

12:23 Trener fudbalera Lacija Simone Inzagi produžio je ugovor sa rimskim klubom do 2021. godine.

Foto: Skysport.com

Inzagi je u Lacio stigao u aprilu 2016. godine i tokom njegovog trogodišnjeg mandata rimski klub je dva puta u Seriji A završio na petom mjestu, a ove sezone uspio je da osvoji i Kup Italije.

“Odluka da ovo putovanje nastavimo zajedno rezultat je zajedničkih planova. Naša veza je ojačana, a jedinstveno neophodno za postizanje ciljeva koje smo postavili je potvrđeno”, navodi se u saopštenju Lacija.

11:24 Fudbaler Svonsija Danijel Džejms stiže u Mančester junajted nakon što obavi ljekarske predlege.

Foto: Metro.co.uk

Za njega je bio zainteresovan veći broj klubova, ali se on odlučio da karijeru nastavi na “Old Trafordu”.

Kako je preneo Skaj, za ovog 21-godišnjeg fudbalera kojem je ostalo godinu dana ugovora sa Svonsijem, Junajted će platiti oko 20 miliona eura.

11:04 Belgijski fudbaler Eden Azar preći če iz Čelsija u Real Madrid za 100 miliona eura.

Foto: Squawka.com

Dvadesetosmogodišnji Eden Azar napušta Stamford Bridž posle sedam uspješnih sezona u kojima je dva puta osvojio Ligu Evrope, dva puta Premijer ligu i jedan FA kup.

Azar će biti treće pojačanje Real Madrida, pošto su prethodno doveli Edera Militaa i Luku Jovića, pa se čini da Zinedin Zidan ima prilično dobar tim za narednu sezonu u kojoj će pokušati da popravi očajnu sezonu 2018/19 za kraljevski klub.

08:48 Atletiko Madrid je potvrdio dolazak napadača Nikolasa Ibanjeza.

Foto: Twitter

Radi se o 24-godišnjem napadaču koji dolazi iz San Luisa, meksičke ekipe koja je filijala Atletiko Madrida.

Zanimljivo, pomenuti klub je prošle sezone igrao meksičku drugu ligu, a Ibanjez je na ukupno 43 utakmice postigao 22 gola i ekipi pomogao da ostvari pomociju u viši rang.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve