Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Gatuzo: Rad trenera moraju da ocijene klub i stručnjaci

Rosoneri su posljednji put dio elitnog evropskog klupskog takmičenja bili u sezoni 2013/14, a peto mjesto u prvenstvu Italije njihov je najbolji plasman još od 2013. godine

Fudbaleri Milana ostai su bez plasmana u Ligu šampiona iako su sinoć u posljednjem kolu Serije A savladali SPAL na gostovanju sa 3:2.

Foto: FOX Sports

Trijumfe su ostvarili Atalanta i Inter, pa će se oni naći u elitnom evropskom takmičenju.

“Zahvaljujem timu. Ponosan sam što smo sezonu zavšrili sa 68 bodova, ali boli me što se nijesmo kvalifikovali za Ligu šampiona. Rad trenera moraju da ocijene klub i stručnjaci. Razgovaraću sa čelnicima i čuti šta oni misle o mom radu,” rekao je  trener Milana Đenaro Gatuzo.

Rosoneri su posljednji put dio elitnog evropskog klupskog takmičenja bili u sezoni 2013/14, a peto mjesto u prvenstvu Italije njihov je najbolji plasman još od 2013. godine.

“Griješili smo tokom sezone, ali vjerujem da je to bila pozitivna godina. Najviše žalim što nijesmo zadržali isti nivo dosljednosti u protekla tri, četiri mjeseca. Prošli smo kroz previše loših perioda i ne slažem se kad čujem da ljudi pričaju da su moji igrači napredovali. Mnogi od njih su igrali daleko ispod nivoa svoje sposobnosti, ali još smo tim koji ima kvalitet i potencijal”, rekao je Gatuzo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve