Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Dragan Nikolić: Meč protiv Mornara je od presudnog značaja

Sastav iz Laktaša je trenutno na diobi pretposljednje pozicije sa šest pobjeda u 19 utakmica, jednom manje od Barana.

Trener Igokee Dragan Nikolić svjestan je da predstojeći duel protiv Mornara jedan od ključnih u borbi za opstanak u ABA ligi.

Foto: Sportske.ba

Sastav iz Laktaša je trenutno na diobi pretposljednje pozicije sa šest pobjeda u 19 utakmica, jednom manje od Barana.

“Sve ekipe igraju pod velikim pritiskom, nazad nema i svaka utakmica može biti odlučujuća. Moramo se nositi sa tim pritiskom, ali ovo je za nas jedan od najznačajnijih mečeva. Mornar ima veliki napadački potencijal, dobro šutiraju iz svih pozicija, imaju raznovrstan napad. Braća Pavićević su veliki košarkaški znalci i sigurno su je dobro spremili. Ekipa iz Bara zna i kombinovanom odbranom da zbuni protivnika i preokrene ritam utakmice. I oni su sigurno, kao i mi očekivali bolji plasman, ispustili su nekoliko važnih pobjeda u neizvjesnim mečevima protiv kvalitetnih ekipa. Sve ono kako radimo, kako treniramo i kako se osjećamo pokazaće se u subotu, kompletni smo i zdravi i želimo pobjedu, samo nas to zanima”, istakao je Nikolić.

Za igrača Igokee Novaka Musića ovo je meč sezone.

“Mislim da smo svi svjesni koliko je ovaj meč važan, ovo je sigurno najvažnija utakmica u sezone. Dobro treniramo i spremni ćemo dočekati duel protiv Mornara. Igramo protiv nezgodne ekipe koja dosta igra u tranziciji, ima dobre šutere za tri poena, ali dobro smo se spremili i siguran sam da ćemo odgovoriti svim izazovima”, kazao je Musić.

Igokea i Mornar igraće sjutra od 17 sati.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve