Beograd: Uhapšen mladić koji je u Nikšićanina ispalio 30 metaka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su P. M. (1991), zbog postojanja osnova sumnje da je 21. juna ove godine u Beogradu sa više projektila usmrtio Savu Stevovića (1973).

Sumnja se da je P.M. u Ulici Milana Jovanovića u Savu Stevovića, koji se nalazio u parkiranom automobilu, ispalio više metaka.

Od zadobijenih povreda oštećeni je preminuo na licu mjesta.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo P.M. je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nikšićanin ubijen je na svega 10 metara od ulaza u zgradu u kojoj je živio sa porodicom u Žarkovu, oko ponoći.

Tek što je parkirao automobil “mini moris” švajcarskih tablica, iz prikrajka gdje su ga čekale ubice isparkirao se bijeli BMW iz kojeg je ubica iz automatskog oružja ispalio gotovo 30 metaka. Smrtonosne povrede zadobio je hicima u glavu.

”Ubice su znale gdje on živi te su ga čekale da se vrati kući. Kada su vidjeli njegov automobil, imali su dovoljno vremena da se isparkiraju i da pucaju iz njega dok on još nije izašao” – kaže sagovornik.

Nakon egzekucije ubice su pobjegle u pravcu Vidikovca, gdje su zapalili BMW sa lažnim tablicama, kojim je počinjeno ubistvo.

Komentari

avatar