Predsjednik Rusije Vladimir Putin i njegov kolega iz Sirije Bašar al-Asad snimljeni su kako zbijaju šale na račun američkog predsjednika SAD Donalda Trampa.

Kako se vidi na snimku, Asad govori da bi Tramp trebalo da krene putem jednog od Hristovih apostola i kako bi u tom slučaju sve bilo normalno sa njim.

Vidi se i kako se Putin smijje sa Asadom, koji poslije daje objašnjenje da je Sveti apostol Pavle prvo bio veliki progonitelj hrišćana. Kada je krenuo u Damask, na putu je sjevnula munja i začuo se glas s neba: “Savle, Savle, zašto me progoniš”, nakon čega je oslijepio. Pavle je tri dana bio slijep, ali mu se vid vratio poslije krštenja, nakon čega je on počeo da vjeruje u Isusa Hrista i propovjeda hrišćanstvo.

– Ako bi Tramp pošao tim putem, sve bi u vezi sa njim postalo normalno – rekao je Asad tokom Putinu tokom posjete ruskog predsjednika Damasku, prenosi Dejli mejl.

– Pozovite ga, on će doći – rekao je kroz osmjeh Putin, a kada je Asad rekao da je spreman da pozove Trampa, Putin je dodao – Reći ću mu.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve