Utorak, 16 Jula, 2024
Rubrika:

Novi bilans nesreće kod Venecije: Najmanje 21 osoba stradala

Autobus je iz neutvrđenih razloga u prvoj nizbrdici probio parapet, srušio se i završio između magacina i kolosjeka stanice Mestre, gdje se zapalio

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 20 časova dogodila kada je autobus u kojem je bilo mnogo putnika srušio sa nadvožnjaka Liberta u Mestreu kod Venecije i nakon 10 metara leta pao na železničku prugu i zapalio se, nastradala je najmanje 21 osoba, a desetine je povrijeđenih, prenosi italijanska La Stampa.

Autobus je iz neutvrđenih razloga u prvoj nizbrdici probio parapet, srušio se i završio između magacina i kolosjeka stanice Mestre, gdje se zapalio.

Autobus je krenuo ka kampu „Hu“ u Margeri koji je trenutno zatvoren. Kamp, koji ima veliki zatvoreni bazen, uglavnom je namijenjen stranim turistima.

Sa mjesta nesreće uzvučeno je više tijela, a neke od prvih žrtava su potpuno izgorjele. Među žrtvama ima djece i stranih turista, piše La Stampa.

Među povrijeđenima je i 10-godišnja devojčica, koja je u veoma teškom stanju prebačena u bolnicu u Padovi.

Brojni putnici, sa različitim povredama, a koji su već evakuisani sa mesta nesreće, prevezeni su u bolnice u Mestri, Padovi, Trevizu, Miranu i Dolo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve