Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Zaneti ne sumnja u pobjedu Argentine protiv Hrvatske

Legendarni ,,gaučos'' vjeruje u plasman u finale SP u Kataru

Havijer Zaneti (49) uvjeren je da će Argentina izboriti finale Svjetskog prvenstva u Kataru i da će slaviti protiv Hrvatske u polufinalu.

Legenda argentinskog fudbala, neumorni vezista i defanzivac, ipak očekuje i težak posao za ,,gaučose“ u borbi za finale.

– Biće to teška utakmica jer je Hrvatska veliki tim. Neće biti nimalo lako, ali poznavajući situaciju među argentinskim igračima, uvjeren sam da će odigrati dobro. Srećan sam zbog prethodnog dobrog nastupa napadača Lautara Martinesa, u prethodnom periodu mu nije išlo ali je dobio priliku da šutira ključni penal i bio vrlo siguran. Bitni igrači se ističu kad su najpotrebniji i to je važno. Žao mi je što u polufinalu nemamo južnoamerički ,,Superklasiko“ i duel sa Brazilom, ali Hrvatska će biti izuzetan rival – rekao je Zaneti.

Meč Argentina – Hrvatska biće odigran u utorak veče od 20 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
12.12.2022-19:01 19:01

Bivsi fudbaleru Zaneti tu istu pricu je pricao i Tiago Silva (brazil) pa odose rijekom suza pud Brazila,sto nije iskljuceno da ce i tvoji Argentinci,nego malo bolje pogledaj igru tvog Intrera koji je “dosao u rangu” Sasuola.