Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Žakelj: Na veliki kvalitet Cedevita Olimpija je dodala i Prepeliča

Jedini poraz do sada SC Derby je doživio od Igokee u Laktašima

SC Derby je uradio dosta dobrih stvari na startu sezone, poslije osvajanja Superkupa je u četiri kola upisao tri pobjede u Admiralbet ABA ligi, a u 5. rundi ga čeka jedno od težih gostovanja u regionalnom takmičenju.

“Studenti” večeras od 21 sat u Ljubljani igraju protiv Cedevita Olimpije koja je nešto slabije ušla u sezonu i u ABA ligi ima polovičan učinak.

“Idemo rasterećeni u Ljubljanu, ali i veoma motivisani da napravimo dobar rezultat”, rekao je trener Andrej Žakelj.

“Čeka nas teško gostovanje protiv tima koji želi da bude u samom vrhu ABA lige, gdje i jeste godinama. Cedevita Olimpija je miks dobrih i iskusnih domaćih i stranih igrača, ima individualni kvalitet, na koji je dodala Klemena Prepeliča”, dodao je slovenački stručnjak.

Jedini poraz do sada SC Derby je doživio od Igokee u Laktašima.

“Cedevita Olimpija dosta forsira igru “jedan na jedan” i “dva na dva”. Ako želimo da odigramo dobru utakmicu moramo upravo na to da se fokusiramo. I da budemo bolji nego u prethodnim utakmicama”, istakao je Žakelj.

Da će biti težak meč vjeruje i mladi David Mirković.

“Idemo na megdan jako kvalitetnoj i iskusnoj ekipi sa odličnim pojedincima. Radi o klubu koja godinama igra Evrokup, ima dobre pojedince i naša odbrana mora da bude na adektvatnom nivo”, rekao je Mirković.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve