Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Zajon na parketu tek 2020. godine?

Kasnije analize su, ipak, utvrdile da 19-godišnji krilni igrač mora na hirurški zahvat, koji je u međuvremenu i obavljen, i da je pred njim pauza do osam nedjelja

Zajon Vilijamson, igrač Nju Orleansa, moraće na operaciju meniskusa koljena koja će ga od terena odvojiti šest do osam nedjelja.

Foto: FOX News

Prvi pik sa ovogodišnjeg drafta se povrijedio u pripremnom periodu. Odmah je bilo jasno da neće biti spreman za start sezone, ali su prve najave govorile da povreda nije teže prirode, te da će van parketa biti desetak dana.

Kasnije analize su, ipak, utvrdile da 19-godišnji krilni igrač mora na hirurški zahvat, koji je u međuvremenu i obavljen, i da je pred njim pauza do osam nedjelja.

To znači da će Zajon svoj NBA debi upisati tek u decembru, ukoliko oporavak bude išao po planu, iako je moguće da se sve oduži i za početak 2020. godine.

U svakom slučaju, loš početak NBA karijere za igrača koji je tokom posljednje sezone na Univerzitetu Djuk izazvao veliko oduševljenje američke javnosti, toliko da su uveliko počela poređenja sa Lebronom Džejmsom…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve