Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Zahid zvanično u Humskoj, ugovor na tri godine

Zahidu (28) početkom je jula istekao ugovor u Ankari, a za Ankaraguču je odigrao 64 utakmice, postigao devet golova i zabilježio sedam asistencija.

Doskorašnji prvotimac i kapiten Ankaragučua, Gajas Zahid, zvanično je predstavljen u Humskoj kao slobodan igrač. Ofanzivni vezista, rođen u Oslu, potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom.

Zahidu (28) početkom je jula istekao ugovor u Ankari, a za Ankaraguču je odigrao 64 utakmice, postigao devet golova i zabilježio sedam asistencija.Zahidu (28) početkom je jula istekao ugovor u Ankari, a za Ankaraguču je odigrao 64 utakmice, postigao devet golova i zabilježio sedam asistencija.

Igrač je fudbalski stasao u Volerengi, u kojoj je igrao čak šest sezona kao prvotimac i zabilježio 125 nastupa, uz 34 postignuta gola. Iz Norveške je otišao na ljeto 2017. godine, kada je prešao u APOEL za obeštećenje od 500.000 evra.

Iz redova Kiprana u sezoni 2019/2020. išao je na pozajmicu u Panatinaikos, gdje je zabilježio 26 nastupa, a u Ankaraguču je stigao kao slobodan igrač na ljeto 2021. godine.

Gajas Zahid je bio omladinskii mladi reprezentativac Norveške, a ima i dva nastupa za seniorsku selekciju Norveške. Debitovao je u junu 2018. godine u prijateljskoj utakmici proitiv Paname, a posljednji meč odigrao je 18. novembra 2020. godine u remiju sa Austrijom (1:1), gdje je bio strijelac jedinog gola na utakmici za Norvežane.

 

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve