Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Zadovoljan u Šapcu: Ćetković sa novim ugovorom stiže na pripreme ajkula

Zbog teške situacije izazvane virusom, kompletno sportsko društvo Steaua raskinulo je saradnju sa strancima, a naš reprezentativac je, ispostaviće se, napravio odličan posao. Nije pogriješio u izboru sredine, što pokazuje novi ugovor na još dvije sezone

Savo Ćetković prošle godine dogovorio je bio prelazak iz Budve u Steauu, ali je u smiraju prelaznog roka završio u Šapcu.

Zbog teške situacije izazvane virusom, kompletno sportsko društvo Steaua raskinulo je saradnju sa strancima, a naš reprezentativac je, ispostaviće se, napravio odličan posao. Nije pogriješio u izboru sredine, što pokazuje novi ugovor na još dvije sezone.

– Dobro mi je bilo u Šapcu, a i klub me lijepo dočekao. Uslovi su bili odlični. Puno je razloga zbog čega sam produžio saradnju na još dvije sezone, kazao je naš centar.

Šabac je imao priliku da dođe do same završnice domaćeg prvenstva. Bio je bolji od Radničkog (šampion Regionalne lige) u gostima, ali nije uspio da sačuva prednost kod kuće. Ovaj tim u prvenstvu je čak stigao do gostujućeg trijumfa nad Novim Beogradom.

– Ostaje žal što nijesmo izborili finale.

Šabac će i od naredne sezone nastupati u najjačoj Regionalnoj ligi, a to što će igrati Evropu je ogroman plus za ovaj, izuzetno organizovani klub.

– Prije svega se nadam da će se situacija normalizovati i da ćemo od naredne sezone igrati mečeve u normalnom ritmu i uz pomoć navijača sa tribina. Zadovoljni smo što ćemo izaći u Evropu.

Ćetković se danas priključuje radu nacionalnog tima.

– Juče sam stigao u Crnu Goru, danas počinjem sa treninzima, ali sam i odmarao četiri, pet dana. Nije mnogo, ali se radujem pripremama sa nacionalnim timom. Očekuje nas ljeto velikog rada, nadam se da će biti uspješno. Kao što je poznato Crna Gora će prvo učestvovati na završnom turniru Svjetske lige, a od jula na Olimpijskim igrama.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve