Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Vukčević: Povratile smo samopouzdanje, znamo kako sa svjetskim šampionkama

Istina, ako u prvom meču dana Angola otkine bod ili osvoji dva protiv Južne Koreje naš tim bi otišao dalje. Ali, ako ''lavice'' ne izađu sa povoljnim rezultatom iz duela sa ''lalama'', a šampion Azije slavi, onda će morati da se oslone na trijumf Norveške protiv Japana

Rukometašice Crne Gore zanima samo meč sa Holandijom, znaju da ih milimetri dijele od četvrtfinala, ali ne žele da zavise od drugih.

Istina, ako u prvom meču dana Angola otkine bod ili osvoji dva protiv Južne Koreje naš tim bi otišao dalje. Ali, ako ”lavice” ne izađu sa povoljnim rezultatom iz duela sa ”lalama”, a šampion Azije slavi, onda će morati da se oslone na trijumf Norveške protiv Japana.

– Pobjedom nad Južnom Korejom vratile smo vjeru u sebe i praktično smo na mali korak od četvrtfinala. Prije svega izašle smo iz poraza i slabije koncentracije. Trebalo nam je baš dobro glavu da spremimo i onako odigramo – kazala je Nikolina Vukčević.

”Lavice” poštuju svjetske šampionke.

– Igračice su tehnički odlično obučene, neke poznajemo kroz Ligu šampiona.

Znaju kako sa Holanđankama.

– Samo mirne glave i jakom odbranom.

Samo čudo može da se dogodi da Crna Gora ne prođe grupu.

– Ispred nas je Holandija i treba o njoj da mislimo – jasna je naša reprezentativka.

Mlada rukometašica vidi ogromnu rezervu u igri tima.

– Prije svega prevazišle smo kompletnu euforiju oko Olimpijskih igara. Što je dobro. Mislim da smo to pokazale u posljednjem meču.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve