Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Vujović: Vapaj za spas fubala u Crnoj Gori

S obzirom da znamo kao sva javnost što zna ko se za sve pita u FSCG, tražimo hitnu i neopozivu ostavku predsjednika FSCG i njegovih saradnika. Ima Fudbalska Crna Gora asova i stručnjaka koji znaju i imaju moć da ovaj sport uzdignu sa dna

Predsjednik Fudbalske CG Dragan Vujović, obratio se javnosti u Crnoj Gori, sa željom da se, kako ističe, spasi fudbal u našoj zemlji. Saopštenje prenosimo integralno.

Fubalska Crna Gora se po ko zna koji put obraća cjelokupnoj javnosti u Crnoj Gori. Pozivamo sve one kojima je makar imalo stalo do fudbala u Crnoj Gori da pokušamo da spasimo od totalnog uništenja ovaj sport.

Glavni uništitelj fudbala u našoj zemlji je FSCG, tj.čelnik ovog saveza. Pogledajte odluku da se ne pomogne ŽFK Breznica. Potpuno suluda odluka da se klub koji ide u kvalifikacije za Ligu šampiona ne pomogne (napominjemo da je to pozajmica jer ŽFK Breznica će od UEFE dobiti novac),nevjerovatna odluka!

Nedavni porazi naših najmlađih selekcija od Uzbekistana 6:1 i Azerbejdžana 4:1 pokazuju svu nesreću dijeljenja trenerkih licenci!

S obzirom da znamo kao sva javnost što zna ko se za sve pita u FSCG, tražimo hitnu i neopozivu ostavku predsjednika FSCG i njegovih saradnika. Ima Fudbalska Crna Gora asova i stručnjaka koji znaju i imaju moć da ovaj sport uzdignu sa dna.

Još jednom apelujemo na kompletnu javnost da se izdigne iznad podjela u fudbalu (mnogo smo mali da bi se dijelili) da svi zajedno krenemo u čišćenje uništitelja najpopularnijeg sporta u Crnoj Gori.

Savez je očito postao prćija jednog čovjeka koji nema ni znanje ni viziju ni širinu da stvari stavi na svoje mjesto. Ima fudbalskih asova u Crnoj Gori koji to znaju i mogu. Još jedan vapaj, spasimo fudbal” navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ivan
18.08.2023-18:47 18:47

Imamo mi dosta kvalitetnih trenera koji ne mogu doci do izrazaja od nekih nezaposlenih Milinkovica iz Zagubice, i od predsjednika koji je opterecen rezultatima timovima i reprezentacije iz druge drzave .