Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučević nakon korone: Dobro sam, fali mi ritma

Nakon meča naš slavni Ol-star centar i NBA zvijezda govorio je na Zoom konferenciji za medije, čije je detalje prenio američki NBC sports

Nikola Vučević je, oporavljen od korona virusa, ubacio 14 poena uz 13 skokova i četiri asistencije u porazu Čikago Bulsa od Hjuston Rokitsa 118:113.

Nakon meča naš slavni Ol-star centar i NBA zvijezda govorio je na Zoom konferenciji za medije, čije je detalje prenio američki NBC sports.

– Osjećao sam se prilično dobri, a očigledno kao tim bili smo u teškoj poziciji. Zato sam treneru Biliju Donovanu rekao da mogu da pomognem. Osjećao sam se otprilike onako kako sam očekivao da će biti nakon pauze. Fali mi ritma u igri, kao da mi fali malo vremena da bih se vratio u najbolju formu – rekao je Nikola.

Baranin je na ovom gostovanju odigrao 26 minuta i tri sekunde, minutaža će izvjesno biti veća u mečevima koji slijede.

– Moj utisak je da sam uspio da utičem na igru i da sam na terenu uradio neke stvari koje su pomogle timu – rekao je Nikola.

Oporavak od korona virusa bio je težak period, prije svega zbog toga što je vrhunski sportista bio prinuđen na strogu izolaciju.

– Nadam se da mi neće biti potrebno mnogo vremena da se vratim na nivo na kom sam bio. Teško je jer sve što sam radio u dužem periodu je bilo praktično ležanje kod kuće. Nijesam mogao da vježbam, treniram, bilo šta. Jednostavno, deset dana ste kući, onda dobijete priliku da trenirate tri dana i eto vas na meču, to nije lako – dodao je Vučević.

Trener Donovan je kazao da je najveća snaga Vučevića njegova vještina, da za njegovu visinu ima fantastičan ,,paket“ košarkaških vještina i da vjeruje da mu zato neće biti potrebno mnogo vremena da igra opet na njegovom top nivou.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve