Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

VLADO ŠOLA: Imamo kvalitet, ali nam je nešto nedostajalo

Crna Gora je oba meča u grupi izugubila u finišu utakmice, i protiv Mađarske i protiv Islanda imala je posljednji napad za izjednačenje i oba puta nije dala gol.

Selektor crnogorskih rukometaša Vlado Šola kazao je da je ponosan na ekipu , kako se borila protiv Islanda.

Crna Gora je oba meča u grupi izugubila u finišu utakmice, i protiv Mađarske i protiv Islanda imala je posljednji napad za izjednačenje i oba puta nije dala gol.

Poručio je da njegova ekipa ima kvalitet, ali da je nešto nedostajalo večeras, kao i u prvom meču sa Mađarima.

“Lavovi” su poraženi do Islanda 31:30 i završili učešće na ovom šampionatu. U finišu smo posustali, nakon što smo nepravilno uradili izmjenu, što su “ribari” kaznili. Na kraju je Borozan šutirao za remi, ali je Gustavson odbranio.

“Čestitke momcima, koji su odigrali lavovski. Imali smo taj nevjerovatan peh. Nagazio je Radović liniju, dobio isključenje. Baš tužno. Govorio sam im da smo pojedinačno bolji od njih. Imamo mladih igrača, ovo je sve proces njihovog odrastanja. Volio bih da igraju svi u vrhunskim klubovima u budućnosti, zaslužuju to”, kazao je Šola.

“Lavovima” ostaje još meč sa Srbijom, selektor je najavio igru na pobjedu.

“Želim da ponovimo meč protiv Srbije. Imamo kvalitet, ali eto nešto je falilo. Moram da istaknem da je Simić branio maestralno večeras, ma svi su igrali fantastično”, kazao je Šola.

Branko Vujović je istakao da je ekipa pokazala u ova dva meča da može da igra sa najboljim selekcijama u Evropi.

“Došli smo na nivo da možemo da igramo sa svima, što se ne bi reklo poslije ova dva poraza. Bili smo blizu da dobijemo oba meča. Za nas je odlično da uopšte igramo na velikim takmičenjima”, istakao je Vujović.

Vasilije Kaluđerović je kazao da je ekipa dala i posljednji atom snage…

“Moramo da budemo fokusirani 60 minuta na ovakvim mečevima, velike ekipe sve kažnjavaju, bukvalno svaku grešku. Dali smo sve od sebe, nemamo za čim da žalimo”, kazao je Kaluđerović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve