Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Vječiti derbi po Vučićevim i Terzićevim uslovima

Pravila igre i uslove takmičenja odredili su Aleksandar Vučić i Zvezdan Terzić koji su zajedno sa svojim uslužnim servisom na koji se samo nominalno zove FSS, oodredili pravila po kojim će se od prošlog kola igrati mečevi ping pong lige Srbije.

Danas u 17 časova na stadionu “Rajko Mitić” igraće se 172. vječiti derbi Crvena zvezda – Partizan koji je i prije početka jedan od najneregularniji mečeva u istoriji fudbala, ali ne samo u Srbiji, već u svijetu.

Pravila igre i uslove takmičenja odredili su Aleksandar Vučić i Zvezdan Terzić koji su zajedno sa svojim uslužnim servisom, koji se samo nominalno zove FSS, oodredili pravila po kojim će se od prošlog kola igrati mečevi ping pong lige Srbije.

Tako smo saznali u proteklih nedjelju dana da su i stranci bonus igrači, jer Crvena zvezda u rosteru nema kvalitetne domaće fudbalere ispod 22 godine, ali i da derbi ne može, čak ni iz VAR sobe da sudi najbolji sudija Srbije Srđan Jovanović, jer tako žele Vučić i Terzić, a pištaljka je povjerena navijaču Crvene zvezde, sa brojnim fotografijama sa stadiona “Rajko Mitić”, koji iza sebe ima čak 14 utakmica u sudijskoj karijeri.

U derbiju u kojem su sistem i pravila takmičenja promjenjena nedjelju dana prije utakmice treba da Partizan pobijedi Crvenu zvezdu koja je učinila sve i prije početka meča da on ne bude regularan.

Zbog toga bi čak i remi u derbiju bila senzacija koja se rijetko viđa, ali je za srpski fudbal mnogo veći problem ukoliko Crvena zvezda osvoji sva tri boda, jer je brutalna okupacija srpskog fudbala stigla do metastaze i stanja kada će svojim bolesnim tkivom okupirati kompletan sport Srbije.

Mjenjati pravila takmičenja i proizvoljno tumačiti postojeći pravilnik može se u ovom trenutku samo u Srbiji, to je nezamislivo čak i u Sjevernoj Koreji, Kambodži, Južnom Timoru i zemljama sličnog fudbalskog i društvenog uređenja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jovsn
11.03.2024-13:15 13:15

Nebo vad on da on nesto vredi trebao bi odmah uhapsiti onoh ko je napisao ovaj clanak pa se drugi nebi vide sprdali sa svojom drzavom…