Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Viljaš Boaš: U Čelsiju sam bio previše radikalan

Viljaš Boaš je bio proglašen za "novog Murinja" kada je prešao iz Porta u Čelsi, ali njegov boravak na Stamford Bridžu se završio mnogo brže nego što je bilo ko očekivao

Andre Viljaš Boaš je dobio novu priliku u evropskom fudbalu, nekadašnji trener Porta, Čelsija, Totenhema, Zenita preuzeo je Olimpik iz Marseja.

Foto: Mediasport.me

Posljednji klub portugalskog trenera bio je kineski Šangaj, a sada će trofejni francuski tim pokušati da vrati u vrh nacionalnog šampionata.

Viljaš Boaš je bio proglašen za “novog Murinja” kada je prešao iz Porta u Čelsi, ali njegov boravak na Stamford Bridžu se završio mnogo brže nego što je bilo ko očekivao.

“U Čelsiju sam bio veoma radikalan u svojoj filozifiji. U Francuskoj moram da prihvatim tamošnju kulturu i fokusiram se na tehnički kvalitet i kreativnost.

Želim da stvorim idealnu filozofiju za Olimpik. Ja nisam defanzivni trener, ja volim napadački fudbal, što je i slogan kluba, Pravo u napad”, rekao je novi trener Olimpika.

“Cilj je jasan. Ućinićemo sve da se plasiramo u prva tri. Tim je dobar, potrebno je nekoliko promjena, ali ne previše”, istakao je Portugalac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve