Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Valdez dobija otkaz, psovao Patrika Klajverta

Valdez danas ima sastanak s čelnicima Barselone na kojem će mu vjerovatno biti saopšteno da više nije trener juniorskog kluba

Nekadašnji golman Barselone Viktor Valdez vratio se u taj klub prije tri mjeseca gdje je počeo da trenira juniorski tim.

Foto: Marca.com

On je odmah počeo da pravi skandale. Prvo je na jednom turniru otišao s igračima za Barselonu iako su trebali da igraju za treće mjesto, a onda je na prvom meču nove sezone dobio crveni karton zbog vrijeđanja sudije.

Jasno je da je Valdez veoma temperamentan i iskren jer od samog dolaska kritikuje upravu kluba. Ali, to će ga čini se žestoko koštati jer španski mediji prenose da će Valdez danas zvanično dobiti otkaz.

Naime, sve je prevršilo mjeru kada se Valdez usprotivio Patriku Klajvertu koji je njegov nadređeni. Valdez je izgubio živce i psovao i vrijeđao Holanđanina, a čelnici kluba smatraju da je neprimjereno da se takve stvari dešavaju u La Masiji.

Valdez danas ima sastanak s čelnicima Barselone na kojem će mu vjerovatno biti saopšteno da više nije trener juniorskog kluba.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve