Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

UEFA napravila izmjene: Dablin otpao, Sevilja mijenja Bilbao

Sevilja je novo ime na listi gradova domaćina, a UEFA je tom gradu ukazala povjerenje umjesto Bilbaa koji nije mogao da garantuje prisustvo navijača u toku održavanja Eura

Izvršni komitet UEFA saopštio je da će Sevilja biti jedan od domaćina predstojećeg Evropskog prvenstva, te da se mečevi neće igrati u Dablinu.

Sevilja je novo ime na listi gradova domaćina, a UEFA je tom gradu ukazala povjerenje umjesto Bilbaa koji nije mogao da garantuje prisustvo navijača u toku održavanja Eura.

Amsterdam, Baku, Bukurešt, Budimpešta, Kopenhagen, Rim, Glazgov, Minhen, London i Sankt Peterburg su potvrdili da će dozvoliti povratak dijela gledalaca na tribine, dok Bilbao i Dablin to nisu učinili.

Oglasio se i predsjednik UEFA Aleksandar Čeferin, koji je istakao zadovoljstvo zbog činjenice da će se Evropsko prvenstvo igrati pred publikom.

“Marljivo smo radili sa domaćinima i lokalnim vlastima kako bi se postarali za bezbjednost i prazničnu atmosferu na utakmicama i jako sam zadovoljan što mogu da poželim dobrodošlicu navijačima na svim mečevima, kako bi se nacionalni fudbal slavio širom kontinenta”, kazao je Čeferin.

Evropsko prvenstvo igraće se od 11. juna do 11. jula.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve