Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

U sukobima navijača AEK-a i Dinama stradao mladić

Navodi se da je povrijeđeno osam ljudi, a da je atinska policija uhapsila ukupno 96 osoba

Mladi navijač AEK-a stradao je sinoć u sukobu navijača tog kluba i Dinama iz Zagreba, obavili su grčki portali Gazzeta i Sport24.

Navodi se da je povrijeđeno osam ljudi, a da je atinska policija uhapsila ukupno 96 osoba.

AEK i Dinamo večeras igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a bez obzira što je iz bezbjednosnih razloga zabranjeno prisustvo gostujućih navijača njih oko 150 automobolima je doputovao u glavni grad Grčke.

Navodno su se organizovali tako da stignu do “OPAP arene” na kojoj će se igrati večerašnja utakmica, da bi oko 23 sata počela žestoka tuča navijača dva kluba.

“Navijači su uočeni i za njih je policija spremila obezbjeđenje, ali čini se da su se organizovali i razbježali po dolasku u grad”, piše Gazzeta.

U sukobima su korišćeni molotovljevi kokteli, palice i drugi predmeti, a kako dodaje Gazzeta mladić koji je stradao izboden je oštrim predmetom.

“Ljekari u obližnjoj bolnici su vodili veliku borbu da sačuvaju život nesrećnog mladića, ali nažalost u tome nisu uspjeli. Situacija u toj bolnici bila je veoma teška, a vrata operacione sale neprastano su otvarala i zatvarala… Mnogi povrijeđeni uneseni su na nosilima”, navodi Gazzeta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve