Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Treninzi: Vaterpolisti Crne Gore na okupu

Seniori su se okupili na bazenu Instituta Igalo gdje su počeli sa treninzima u uslovima koje je propisalo Nacionalno koordinaciono tijelo. Izabranici Vladimira Gojkovića zbog trenutne situacije u svijetu, i velikog broja otkazanih takmičenja, će ljeto provesti radeći u Crnoj Gori

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore nakon dva mjeseca pauze zbog pandemije koronavirusa od danas je ponovo na okupu.

Gojković, Foto: Wpolo.me

Seniori su se okupili na bazenu Instituta Igalo gdje su počeli sa treninzima u uslovima koje je propisalo Nacionalno koordinaciono tijelo.

Izabranici Vladimira Gojkovića zbog trenutne situacije u svijetu, i velikog broja otkazanih takmičenja, će ljeto provesti radeći u Crnoj Gori.

Radilo se u dvije grupe. U prvoj su bili Aleksandar Ivović, Stefan Vidović, Vlado Popadić, Stefan Pješivac, Vladan Spaić, Dimitrije Obradović, Nikola Moskov, Aleksa Ukropina i Đuro Radović, i sa njima su radili Vladimir Gojković i pomoćni trener Miodrag Matković. U drugoj grupi sa kojom su radili pomoćni treneri Zoran Ivanovski i Milan Ćirović bili su Draško Brguljan, Dejan Lazović, Dragan Drašković, Slaven Kandić, Petar Tešanović, Dušan Banićević, Uroš Vučurović, Dušan Matković, Aljoša Mačić i Miroslav Perković.

Uskoro ce im se prikljuciti Uroš Čučković i Bogdan Đurđić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve